+36 20 242 83 28
Vác, Deákvári főút 55/b.
KAPCSOLAT

Család és ház

  • 2017-01-02

Nem, nem családi ház.

CSALÁD ÉS HÁZ

Hiszem, hogy egy család életére jelentős hatással van a ház, melyben élnek. Egy rosszul működő otthon napi szintű bosszúságokat okoz és számos kompromisszumot kell kötni a használata során, melyek talán idővel már fel sem tűnnek. Hisz megszoktuk, elviseljük, de azért érezzük, hogy lehetne ez jobb is.

Egy jó épület hozzájárul a család életminőségének javulásához, pozitívan befolyásolja a családi kapcsolatokat és alkalmazkodik a tulajdonosok, használók változó igényeihez is.

MILYEN A JÓ ÉPÜLET?

Általános recept nincs, mint ahogy tökéletes ház sem. Az igények folyton változnak, legyen az egy ünnep, egy különleges alkalom, vagy hosszú távon a gyerekek növekedése, esetleg a szülők, nagyszülők életében bekövetkező változások.

De egy biztos:

minden családtagnak jól kell éreznie magát, ha hazaérve belép az ajtón.

MI A MEGOLDÁS?

Ha közelebbről vizsgálunk egy-egy kérdést, talán könnyebb válaszokat találni.

Mert a lényeg mégiscsak a részletekben rejlik….

Az általam felvetett problémákra építészeti szempontból keresem a választ. Nem vagyok belsőépítész, nem lesz szó burkolatokról, textíliákról, színekről.

Cserében terekről, térkapcsolatokról, falakról, födémekről, nyílászárókról és energiatudatosságról annál inkább!

 

Ha építkezne, vagy meglévő otthonát szeretné felújítani, Ön és családja számára valóban élhető otthont szeretne létrehozni, várom megkeresését!

 

nyitókép forrás 

 

Kapcsolódó bejegyzések: